Friday, January 17, 2020

世界へ、始めて納豆を食べてみた!Trying Natto for the First Time in Ojika island, Japan ...





今回は、世界中のヘルパーのみんなに、日本の食べ物、納豆を食べてもらいました。

納豆は、特有の匂いと粘りが海外の人々には苦手と言われます。

国際交流ができる宿として

彼らに日本の文化、食、体験を五島列島小値賀島で

Natto is fermented soybeans and is a staple of breakfast for many Japanese. Although it's super healthy.

Today we're teaching our workawayers how to eat Natto or fermented soybeans. This health food is loved by the Japanese and many eat it everyday. Subscribe for more videos!

長崎県五島列島小値賀島で旅館島宿御縁、ゲストハウス御縁、居酒屋カラオケメロディーを経営してます。
(株)御縁
http://www.shimayadogoen.com/

-------------------------------------------------------------
Blog
https://ameblo.jp/shimayadogoen/
INSTAGRAM
https://www.instagram.com/shimayado_g...
FACEBOOK
https://www.facebook.com/shimayadogoen/
TWITTER
https://twitter.com/shimayadogoen
-------------------------------------------------------------

(株)御縁ではスタッフを募集中です。
詳細はこちらから
https://www.shimayadogoen.com/blank-1

※ 字幕の色や大きさはご自身のデバイスで設定できます!
PCでの設定変更:
http://bit.ly/29ax9SB
スマホでの設定変更:
http://bit.ly/29ecHED

WORK (BUSINESS INQUIRIES)
お仕事のお問い合わせはこちら
shimayadogoen@gmail.com

小値賀島での島ライフを、家族6名、スタッフ、世界中からのヘルパー平均5名ぐらいの大家族御縁ファミリーVlogとして2日に1回更新中!

毎日更新を目指して頑張ります。

チャンネル登録よろしくです。

Beautiful island Ojika in Nagasaki Japan, the best place to spend island life in Japan

I will show you how beautiful of Ojika island and great experiences of country side of Japan.

#小値賀島
#納豆
#Vlog
#五島列島
#6人家族
#島旅
#島宿御縁
#Japantrip
#ruralJapan
#workaway
#Workawayjapan
#小値賀
#Natto

No comments:

Post a Comment

A Magical Matsuri Experience on Ojika Island

If it wasn't enough of a beautiful adventure to emerge off a ferry at 4:30 AM, on a tiny Japanese island called Ojika (a member o...